Fysioterapeuter:
Tomasz Zalewski

Fysio Teknikk

Tomasz Zalewski
Fysioterapeut, massasjeterapeut, spesialist i terapi for voksne

Autorisert i Norge
(ID-nummer: 007668732)

Uteksaminert i 2010 fra Medisinsk Universitet i Gdańsk med mastergrad i fysioterapi.

Jeg har samlet min yrkeserfaring og faglig kompetanse ved å jobbe blant annet som fysioterapeut i helsesenter i helseklinikker og i kliniske sykehuser.

Jeg er ansatt som fysioterapeut i min egen klinikk i Oslo sentrum (siden 2011), i tillegg jobber jeg som klinisk konsulent og konsulent hos NAV.

Dessuten jobber jeg også som massasjeterapeut og fysioterapeut for store bedrifter og internasjonale firmaer, der jeg tar vare på helse og fysisk kondisjon til ansatte.

Min spesialisering er ortopedisk behandling og skadebehandling av voksne pasienter og jeg tilbyr en rekke terapeutiske teknikker, ulike massasjeteknikker, flere kiropraktiske teknikker og manuellterapi. Jeg tilbyr også terapi for pasienter med nevrologiske problemer, kroniske sykdommer og langvarig immobilisering.

Jeg fordyper min kunnskap kontinuerlig ved å delta i kurs og seminar slik at jeg får hjelpe mine pasienter så godt som mulig.

Fullførte kurs og opplæring:
1/DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilisation) ifølge Kolar,
2/NDT-Bobath for voksne, 
3/PNF, 
4/Ackermann Chiropraktikk (Basic i Master), 
5/Neurac, 
6/Terapi og forebygging av rygglidelser, 
7/Kinesiotaping,
8/Manuelle behandlingsteknikker ved akutt rygg/akutt skivelidelse.


Hver pasient blir behandlet individuelt og holistisk – terapien blir skreddersydd etter pasientens behov der alle behjelpelige midler blir tatt i betraktning.

FYSIOTEKNIKK T. ZALEWSKI
Christian Krohgs gate 34,
0186 Oslo

Org nr: 997 427 211